Adult Türkçe Porno Ve Seks Hikaye Video Forum Sitesi  
  #1  
Alt 25.Temmuz.2019, 22:22
Firtina Firtina isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: 02.Şubat.2019
Mesajlar: 5,519
Standart Toplantı salonunda sakso

1954'te doğdum ve İngiltere'nin merkezinde küçük bir köyde büyüdüm. Ben benim ücret payı daha vardı söylemek mutluyum, ben Romantik anlar diyelim, hangi Sizinle paylaşmak için mutlu olurdu. Söylemek zorunda olduğum şeyin doğru olduğunu, o kadar masum olmayanları korumak için insanların isimlerini değiştirdiğimi söylemeliyim.
Bu ilk hikaye nasıl tanıştığımla ilgili ve eşimin annesiyle şehvet düştü.
Şu anki ortağımla tanıştığımda otuz dokuz yaşındaydım, Terri yirmi yaşındaydı. Kendime bir söz verdim, horozumun hayatımı yönetmesine izin vermezdim daha uzun, ve bu iyi bir kadınla yerleşirdim. Asla sürmeyeceğini söylediler. yaklaşık iki hafta boyunca birbirimizi gördüğümüzde başlıyor sıcak aşk gecesi.
Kapı zili çaldı ve bekledi, Terri cevap umuyordum, ve biz hızlı bir şekilde giderdi. Annesiyle iki ya da üç kez tanıştım, sadece merhaba demek için çok fazla bir şey yok, ama vibes iyi değildi.
Terri'den çok daha yaşlı olmakla ilgili olan şey, annesinin benimle aynı yaşta olması ve bana yaş farkıyla aynı fikirde olmadığı izlenimini verdi.
Kapı açıldı, annesiydi.
"Terri burada değil, hala Jo'nun saçlarını yaptırıyor.? Sonra beklememi istedi, ama sessiz olmak için Sally uykuya daldı. Sally Terri üç yaşındaki kız kardeşi oldu Ütü yapıyordu, çok sıcak bir gündü ve işi çok sıcak bulmuş olmalı, çünkü sadece kıçını örten soluk mavi bir tişört giyiyordu.
"Alamadım benim yüzümden giyinmiş Gelecek saldırı için kendimi hazırladım. Benim için sürpriz o sadece söyledi.
Sen çok güzel senin için bir şey var mı?? Diye sordu.
?Ne olacak?"Sordum.
?Bana anlıyorum, sadece biraz yan yana olmak istediğini düşündüm."Dedi.
?Öyle bir şey değil.? Hızlandırdı.
"Bitirmeme izin ver."O bir gülümseme ile söyledi. ?Sana bir şey yapacak değilim. Terri. güzel bir genç kadın. Umarım endişelerimi anlayabilirsin.?
"Evet yapabilirim, ama??
?Onu çok mutlu ediyorsun, her zaman gülümsüyor ve tanıştığı zaman çok heyecanlanıyor sen."Demiri indirdi ve bana doğrudan gözlerimin içine baktı ve dedi. "Yoluna çıkmayacağım. Eğer çalışırsa, harika, eğer değilse, o zaman iyi bir zaman olurdu ve umarım hiçbir zarar vermez Yapılı.?
?O zaman bu konuda iyisin?"Sordum.
"Peki, şöyle diyelim, bana ne diyeceksin, Sam mi anne mi??
"Bence Sam en iyisi olur."Güldüm.
Sessizce oturdum bir süre için, sadece işini izliyordum. Terri'nin görünüşünü nereden aldığı belliydi. Bu kadın onun erken kırklı oldu, henüz o otuzdan fazla bir gün bakmadı. Uzun dalgalı sarı saçları basamaklı omuzlarının üzerinde, ve onun güzel yüzünü çerçeveli, onun derin mavi gözleri tamamlayan. Sam çok uzun değildi, yaklaşık beş, beş, ama bacakları, hangi ben çok iyi bir görünümü vardı, güzel şekilli ve sağlam oldu. Memeleri büyüktü, serbest asılı bir sutyen, göğüsleri, yan sallandı takmıyordu o tarafa söyleyebilirim onun tee-shirt. Ben dikkat çekmek için hazır, vücudumdan kan çekerek benim horoz karıncalanma hissetmeye başladı. Uzaklara baktım, bir kitap ya da dergi bulmaya çalışıyordum, onu aklımdan çıkaracak bir şey. Bu sadece işleri daha da kötüleştirdi diğer giysilerle. Onu güzel şekilli kıçına baktım yüreğim ağzıma sıçradı, gözlerimi biraz daha göt külotu dantelli ince beyaz şerit takip ve onu şişkin kedi boyunca sıkıca germe. Hızla döndü ve kendini örtmek için tişörtünü indirdi, nefes nefese kaldı. "O zaman kıçımı gördün, değil mi?"Evet başını salladım. "Ah benim Tanrım, kıçımı gördün.? Sadece o anda telefon çaldı ve o cevaplamak için odadan çıktı.
Ben gerçekten kontrol altında tutmaya çalıştı, benim horoz aşağı itmek için çalıştı, ama herhangi bir adam anlatacağım gibi sen, bir horoz kendi bir zihin vardır ve büyümeye başladı.
"Bu Terri, hala Jo'daydı, gidip onu alabilir misin, çünkü yağmur yağıyor ve saçlarını ıslatmak istemiyor mu??
Bana Jo'nun evine nasıl gideceğimi söyledi ve sonra terri'nin istediği çantayı almak için mutfağa gitti. Benim zonklama saklamaya çalışırken, ön kapıya yolumu yapmak için bu fırsatı aldı bu süreçte horoz. Bu benim büyüyen ereksiyon Kalkan umuduyla, koridorda doğru arka kapıyı açmaya başladı. Ben dışarı adım attı Sam arkamda geldi çanta ve önümde tuttu. ?Sakın kalbini kırma."Dedi.
"Yapmayacağım." diye cevap verdim.
"Kıçımı gördüğünü söyleme, bu bizim küçük sırrımız olacak.? Bu diyor elimi dokundu ve sert moduna benim horoz gönderdi. Ben veda ve benim horoz hissettim koltuğa sürgülü, arabaya yolumu yaptı. Büyük ve zordu, yolunu zorluyordu, benim pantolonlar, bu şimdiye kadar sahip olduğum en büyük sertlikti ve onunla yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Benim horoz çekerek ve mastürbasyon düşündüm, ama Terri almak zorunda kaldı, sadece vardı Bekle.
Motoru çalıştırdım, ışıkları açtım ve yoldan çıktım. Birkaç dakika sonra Terri'nin Jo'nun kapısında durduğunu gördüm, çabucak arabaya koştu, kapıyı açtı ve iddia ettiği. Eteği genç firma bacaklarını Yukarı kaldırdı ve beyaz iç uyluğuna bir bakış attı. O ağzına tamamen beni öptü ve dedi. "Saçımı Beğendin mi??
"Düz.? Ben haykırıyordu.
?Evet, ama uzun süre değil, ıslandıktan sonra tekrar dışarı çıkacak.?
?Sana gerçekten kızgın olmalıyım.? Dedim.
?Beni! Niçin?"Terri sordu.
?Bunu sen ayarladın, ben ve annen değil mi??
?Bir ara onunla buluşman gerekiyordu ve düşündüm ki, ne düşündüğümü bilmiyordum. Çok mu kötüydü? Sen de gitmek var mıydı?"Sessizce sordu.
?Hiç de değil, o aslında oldukça hoştu.?
"Yaş farkı hakkında bir şey söylemedi mi?? dedi.
?Seni mutlu ettiğim sürece sorun değil. Ve bu gece kız, yapacağım seni bu kadar mutlu."Göstergeyi Yukarı ittim ve arabayı yağmurdan aşağı sürdüm, sokakları daireme doğru sırılsıklam ettim, tatlı kızımın annesinin kıçını her birkaç saniyede bir zihnime yanıp sönüyor.
Sonraki yıllarda ben soyunmaya çeşitli eyaletlerde Sam gördüm, esas olarak o bizimle kalmaya geldi zamanlardan, alışveriş ve Terri ile girly şeyler yapıyor bir hafta sonu için. Zaman gibi ben bazı şeyleri yeni evine götürmek zorunda kaldım, Bu ilk toplantımızdan yaklaşık üç yıl sonra olurdu ve yeniden evlendi ve evi taşındı. Ben driveway araba sol ve büyük taşıdı karton kutu eve giden yolun geri kalanı. Şimdi yaklaşık altı olan kızı Sally ön kapıda oynuyordu. "Merhaba Ben."Dedi, gülümsüyor en parlak, büyük mavi gözlü ve sarı saçlı. Onu geri gülümsedi ve dedi ki. ?Merhaba küçük meleğim, bugün nasılsınız?""Eşyalarım o kutuda mı Ben? Annem bugün getireceğini söyledi.?
?Bence onlar, benim için kapıyı alabilir misin tatlım, çünkü bu kutu çok ağır.?
O söyleyerek kapıyı itti. "Yatak odama götürür müsün lütfen Ben? Tuvaletin yanındaki.? Merdivenlerden yukarı çıktım ve iniş boyunca, ana yatak odasından geçerken, Sam'in güzel göğüslerini küçük bir bikini tepesine sıkıştırdığını gördüm.
"Ben! Şimdi gördün. What do you tatil için düşünen var mı??
"Bence giyinmelisin."Sally'nin yatak odasına taşınırken, sertleşmemem için dua ettim. Başka bir zaman o kalıyordu zaman oldu kısa bir mola için bizimle ona yakın havlu çekti, göğüslerini zorlayarak kapı kapalı. O zaman bir anda sertleştim. O zaman yıllar boyunca uyluk ve göğüslerin tuhaf flaşı ilgimi çekti.
Bu kız fuck vardı biliyordum zaman geldi o geçirgen bir gün vardı bir diş dolgu ağzına bakmak için bana sorulduğunda. O bana bakıyor kanepenin kenarında oturdu, ve ağzını açtı. Ona bakarken açık ağız ve görünmez dolgu dedim. "Hayır göremezsin."Ama aklımda görebildiğim tek şey, tam kırmızı dudakları ve inci beyaz dişleri üzerinde sıcak cum akışlarını pompalayan büyük sert horozumdu ve yumuşak pembe diline.

Terri ve ben apartmanın dışına Park ettik ve giriş kapısına doğru yola çıktık. Terri, yağmurdan başını arabadan bir gazete ile kapladı güvenlik kodunu yumruklayıp kapıyı açarken. Bekleme asansörüne doğru yola çıktık ve paneldeki beş numarayı ittim. ?Yeni saç stilimi sevip sevmediğini söylemedin, sadece düz olduğunu söyledi.""Muhteşem görünüyorsun."Onu kollarıma çektiğimde ve onu öptüğümde dedim. Ben onun vücuduna karşı iterek benim horoz sertliğini hissediyordu biliyordu. Bu kapı slayt açık ve titreyen parmakları ile kapı anahtarları için arandı. Bir kez kapının içinde hızlı bir şekilde benim ceket ve kot kaldırıldı, Terri salon aynada saçlarını teftiş edildi. Arkamdan iş çevirdim. onu ve omuzlarının üzerinde ceketini kaymış ve yere düşmesine izin. Ellerim yavaş yavaş genç firması ortaya çıkarmak için onu üst kaldırmadan önce kalça ve onun sert mide üzerine onların yol yaptı lezzetli göğüsler. Parmaklarım onu yumuşak beyaz deri içine battı ve sıkmak ve onları ayrı ve yukarı çekmeye başladı. Onu sıktım olarak bana doğru alt onu itti ve uzun alçak bir inilti meme uçları onları büyük ve sert yapıyor. Onu başının üstünden çektim ve onu yatak odasına ve bekleyen yatağa yönlendirdim. Eteğini bağladı ve yatağın kenarında diz çöktü ve kaldırdı kıçını ve evet, beyaz külot vardı. Benden önce mekanlara bu en güzel, her ile bir kenara kızının külot taşındım ve sürdü zihin gözümde Sam'in güzel götünü görüyordum benim dil derin göt deliğine. Ben dil kıçını becerdin ne kadar bilmiyorum, ama Terri inilti ve nihayet onu kedi aşağı taşındı zaman, benim dil üzerine çok zor bana geri sokmak oldu dudaklar ve onları sert emdi, ağzım hemen onun suyu dolu oldu. Ben dizlerinin aşağı onu külot çekti ve geniş onu kedi dudakları yaymak ve ona dilimi sürdü. Yüzüm ıslak damlıyordu ben onu klitoris aşağı taşındı ve burnumu onu fışkıran kedi içine becerdin olarak dilimle sekizli rakam yapmaya başladı gibi. ?Aman Tanrım, beni çok büyük cum yapıyorsun, lütfen durma."Terri yüzümün üzerine kendini çarptı ve uzun bir düşük inilti dışarı izin ve ben vücudu boyunca akan yoğun orgazm hissediyordu. Nefes nefese ve biraz ağlamaklı Terri midesine düştü benim giyim ve bacaklarını kapalı onu külot sürükledi. Ben vücudu boyunca tırmandı ve benim horoz onu ıslak açık kedi bulundu olarak boynunun arkasını ısırdı, ona kaydırdı ve ben ve dışarı hareket etmeye başladı. Bu sadece birkaç saniye olmuştu ama zaten onun içine büstü hazır, içimde şişlik cum hissediyordu. ?Ben şimdi ... ağzımda cum istiyorum, boşalmak istiyorum."Terri talep etti. Taşındı gidiyorum onu, ve o sırtına yuvarlandı, ben ağzına benim zonklama horoz yerleştirilir ve onun üzerine eğildi. Sonra geldi, vücudum titremeye başladı ve ben ağzına cum benim yük vurdu gibi seğirme. O sıcak cum boğazını aşağı ve dudaklarını kenarlarından çalıştırmak icar emme devam etti. O sırtıma beni itti ve beni straggled kadar o benim hala sert horoz emme devam etti. Benim horoz alarak elinde beni ona yönlendirdi, uzunluğunu kaydırdı ve bana binmeye başladı. Benim horoz onun içinde derin ve o inledi ve kalçalarının her eziyet ile ağladı. Öne eğildi ve beni öptü söyleme. "Sik beni, şimdi sik beni.? Ben onun damlayan kedi içine benim horoz yukarı ve derin itme, her itme Terri ile daha güçlü ve daha sert bana geri itti ve içine dövülmüş her inç zevk o.
Ben onun güzel vücudu, onun düz sıkı göbek bakarak yatıyordu, onun büyük göğüsleri sadece üstümde sallanan ve o tekrar boşalmak üzereyken yüzünde görünümünü görünce. O leaned geri alma ona beni tam uzunlukta ve kalçaları ile aşağı taşlama o. Ben yatağın kenarına onu çekti ve sonra kalça tarafından onu tuttu ıslaklık, tekrar tekrar cum, onun ıslaklık benim topları etrafında damlama hissediyordu. Terri tamamen tükendi, bir ragdoll gibi, gözlerinin kafasına geri dönmesini izledim. Aşağı baktım benim horoz belimden bacakları indirdi ve geri adım attı. Terri bacakları açık ve benim cum yavaş yavaş onu sıcak ıslak pislik damlayan ile, yatağın yan üzerinde sarkan sırtında yatıyordu.

Şimdi on beş yıl geçmiş ve aradan geçen yıllar bize iyi gelmişti. Sam'in yeniden evlendiğini, adının Richard olduğunu ve çok başarılı bir iş adamı olduğunu ve onun ve bağlantılarının benim It eğitim şirketi bir başarı. Bu yüzden sağlık, zenginlik ve mutluluk vardı.
Yaklaşık üç ay önceydi, gözüne dondurma nerede o göz testi, tek ihtiyacım olan ve herhangi bir mesafe görebilirsiniz bir saat ya da iki sonra. Terri bütün gün toplantıdaydı, o yüzden beni götüremedi, ve ben de bir taksiye bindiğimi önerdim, ama Sam bunların hiçbiri yoktu. Gözlükçüler sadece birkaç dakika oldu onun evinden yürüyün ve ben eve götürmek ve park karar verildi, Sam benimle gözlükçüler yürümek ve bana geri yardımcı olacaktır. Evde gözümün kadar kalırdım yeterli döndü daha sonra eve gitmem için.
Gözlükçülerden geri dönüş en azından söylemek garipti. Tek görebildiğim insanların gölgelerini ve yoldaki trafiği hareket ettirmekti. Sam koluma sarıldı. göğsünü bana sıkıştırıyor. O engellerin etrafında bana rehberlik gibi, sık sık yolculuk veya yanılmak ve Sam kahkaha dışarı fren olur. Sonra gökler açıldı ve aşağı yağmur, ağır ve hızlı geldi derimize sırılsıklam oldu. Daha çok Sam, o sadece hafif bir çiçek elbise giyiyordu, ben öngörü vardı (kelime oyunu pardon) bir ceket giymek ve bu yüzden Sam kadar ıslak değildi. Eve girdik ve salona doğru yola çıktık.
?Islak misiniz?? diye sordu. ?Gerçekten değil."Ceketimi çıkarmaya cevap verdim. "Bu elbiseyi kurutmam gerekecek şimdi bakıyorum.? O unzipped olarak güldü ve yere tam elbise izin. ?Özür dilerim, bunu yapamazsın görebiliyor musun?"Vücudunun bir taslağını ışığa karşı görebiliyordum. Fransızca-windows. ? Hayır seni göremiyorum, ama seni hissedebiliyorum... " sehpaya taşınmaya ve ona doğru yol almaya başladım. ? Oh hayır, hayır... " diye güldü.
Hareketleri yapmak gibi Frankenstein'ın canavarı onu salonun etrafında kovaladım, belden yakaladım, gülüyordu ve biraz nefessizdi. O zaman ne oldu bilmiyorum. Ben nasıl oldu hatırlamıyorum koltuğa uzanıyor, ya da onun yanında diz çöktüğüm gibi. Ben dudaklarımız birbirlerinin dilleri bir araya geldi ve emdi nasıl ya elim kaymış onun düz bir karın aşağı olduğunu ve onu külot altında nerede hatırlayamıyorum benim parmak onu yumuşak kedi içine onun yol itti vardı.
?Hayır. Hayır. Kes şunu ... lütfen " dedi. Onu çekmek için gittiğini sonra elini benim için ulaştı, düşündüm, düşündüm başlamadan önce her yerde olurdu. Ama benim için sürpriz o sert onu kedi karşı elimi itti. ?Acıyor-aşkına annen-in-law benim."Uzandı ve kafamı ağzına doğru çekti ve beni öptü. Onun dili dişlerimin üzerinde yolunu buldu ve ağzımın çatısına gömdü. Uzaklaştım. "Bana göğüslerini göster. Lütfen."Neredeyse yalvarıyordum. ?Bu çok yanlış olurdu. Yapmamalıyız. bu işi yapmak."Bunu söyleyerek güzel göğüslerini sütyeninden çıkardı. Benim görme engelli oldu, ama bana doğru işaret büyük meme göremiyordu noktaya değil. Bir tane aldım açgözlülükle ağzıma, ve sonra diğer, sonunda düşündüm.
Parmağımı yavaşça onun içinde hareket ettiriyorum. ?Hayır. Lütfen yapma. " diye nefes nefese kaldı. Bıraktım. ?Hayır. Durma, öyle oldu uzun.? Diye inledi.
"Ne var?"Sordum.
"Birisi bana cum yaptı beri.? Diye cevap verdi.
"Peki ya Richard? Değil mi??
"Richard ve ben aylardır hiçbir şey yapmadık.? O cevap.
Her gece Sam gibi biriyle nasıl yattığını anlayamadım ve birbirinizi aptal yerine koyamadım.
Bacaklarından külotunu kaydırarak, dedim ki, " ben de seni yapacağım meni, hemen şimdi.?
Ben ağzına sert onu öptü ve ona benim iki parmak slayt ?Evet. Evet bu çok güzel! Evet ... Hayır dur, beni ıslatacaksın, kes şunu ... Kes şunu.? Talep etti. Durmadım, Sam'in bacakları titremeye başladığında daha çabuk devam ettim, denedi oturmak için ?Evet öyleyim, öyleyim."Ağladı. ?Aman Tanrım, Tanrım, neler oluyor?"O kanepeye onun suyu fışkırtma başladı, ben onu klitoris hızla elimi taşındı ve Sam'in vücut olarak ovmak başladı geri kanepeye çöken önce pislik ve seğirme başladı. Elini yavaşça ıslak olduğunu hissediyorum taşındı. ?Beni küçük yaptın.? O panted. ?Bu küçük değildi Sordum. ?Hayır.? Diye cevap verdi. ?Eğer wee olsaydı, o zaman bunu yapamazdım."Parmaklarımı ona bir kez daha kaydırarak dedim. Hemen hemen o kontrolsüz hakkında thrash başladı mide kaslarının sıkı derisinin altında dalgalandığını görebiliyordum. O kalçalarını sarsıldı ve kanepeden onu kedi yüksek itme. Bu cum son daha büyük olacağını biliyordum, sordum. ?Ben ağzına boşalmak. Sam ben ağzına boşalmak gerekir.?
?Evet ... Evet ... tabii ki yapabilirsin geri, midesini ve göğüslerini coving. Boksör şortumu çekmeden önce pantolonumu ve gömleğimi kaldırdım ve çıkardım. Benim horoz büyük ve ağırdı. Sam hareketsiz koydu olarak izledim, ama nefes derinden, vücudu hala muhteşem vücudu boyunca akan orgazmlardan sonra küçükten geri dönüyor. Yavaşça gözlerini açtı ve bana baktı. "Terri büyük bir horoz olduğunu söyledi," o denilen. "Ama sik beni sen."Sam kanepenin kenarında oturmak için mücadele etti. Ben Mastürbasyon başladı, Sam seksi ağzını açtı benim top sıkın hissettim, ben pompalanır ve beyaz akışı kremsi cum düşünüyorum sonra akışı pompalanır onun tam zengin dudakları arasında, onun inci beyaz dişler üzerinde ve onun yumuşak pembe dil üzerine. Sonunda bir rüya gerçek oluyor. O yuttu ve sonra önce benim zonklama horoz kalan damlar emdi arka koltukta yatıyordu. Onun önünde diz çöktü ve bacaklarını geniş yayıldı ve onun fantastik pislik ortaya çıkarmak için dizlerini Yukarı itti. Tam kalın dudakları ile kızları gibi olacağını merak etmişti ve klitoris çıkıntılı, o oldu onun göt aşağı hareket etmeden önce suları. "Bu benim serseri! Tanrım, bu benim kıçım.? Diye fısıldadı. "O zaman serseri seks sever misin?"Ben jabs arasında sordu. ?Daha önce hiç yapmadım. Ki çok iyi geldi."Sam'den koltukta diz çökmesini ve bacaklarını olabildiğince geniş açmasını istedim. Sonra onu kedi içine parmaklarımı kaymış, onları çekildi ve onlar ıslak ve yapışkan damlayan edildi. Sam ağladı ben yavaş yavaş onu eşek içine bir parmak sıkılmış olarak zevkle, sonra başka ve üçüncü kaydırdı. ?Değil misin? - eminim bunu daha önce yaptın mı?"Hayretle sordum. ?Hayır. olsaydı ama keşke.? O soluyordu. ?Bir doğal olması gerekir."Ben ayakta ve kıçını doğru benim horoz rehberlik söyledi. Ona zarar vermek istemeyen ben onun içine benim horoz sadece küçük bir yol kaydırdı, dikkatli ve yavaş hareket ve dışarı. Sam sırtını kemerli ve onun önünü benim topları karşı tokatladı kadar bana doğru tam uzunlukta aşağı kayar itti. Onu sert fuck başladı. Her ağır itme ile kalçalarını geri çekerek, o kavradı arka kanepe bırakarak tırnak işaretleri yumuşak deri.
Eğer kıçından bir kız becerdin hiç varsa o zaman bunu bir hayat öncelik yapmak önerebilir? Bir kız lanet aynı değil kedi ve onu sol baştankara çukurluğu ve onu kedi aşağı elimi kaydırdı. Sam geri itti ve ona daha derin benim horoz gönderdi. Klitorisini ovmaya başladım kedi ve uyluk aşağı. Ben sert onu becerdin ve benim topları cum emme kıçını kasları hissettim. Sam kollarımda gevşek oldu, onu bir kaç kez daha beni üzerine onu geri çekerek önce attım ve onun içine benim cum patlayan.
Ben onun göt aşağı baktı, geniş ve pembe ve sözleşme başladı, onu benim cum sıkma, ve onun kalın kedi dudakları üzerinde çalışan. Ben hızlı bir şekilde üzerinde yatıyordu benim Sam'in bacaklarının arasındaki koltukta kafamla birlikte. Onu üzerime çektim, dedim. "Yüzümü sikeyim, yüzümü sikeyim.? Onu kedi dudakları açıldı ve benim burun ve yüz yayılmış, ben kucağına başladı meyve sularımızın karışımları. Sam saç beni aldı ve yüzüme sert kendini ovuşturdu. Ben elimde benim horoz aldı ve hayata geri pislik başladı. Bu ahlaksız şehvet on beş yıl oldu ve benim horoz şimdi beni hayal kırıklığına uğratmadı. Sam ağlayarak hayata yardımcı oldu. "Aman Tanrım yine oluyor.? Bununla yüzümün üzerinde, ağzıma ve burnuma saçımı sardı, sahip olduğum en büyük dönüş oldu. Sam koltukta sırtına attı.
Onu bacaklarını yaymak ve ona benim horoz rehberlik taşındı. Biz becerdin daha yavaş bu zaman onu ve tam meme emmek. O bana kalçalarını itme başladı ve ben o boşalmak üzereydi biliyorum. Daha sert ve daha hızlı başladım inleme. Kendimi ona boşalttığım ve yorgun düştüğümde, söylediğini duydum. "Terri'nin her zaman gülümsemesine şaşmamalı.?

Daha fazla yayınlamamı isterseniz, lütfen bir yorum bırakın yorumlar olumlu, o zaman daha fazla yayınlayacağım.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
sakso, salonunda, toplantı

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:14.



Tüm Haklari Saklidir inderal.Online
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort adana escort escort eryaman eryaman escort