Adult Türkçe Porno Ve Seks Hikaye Video Forum Sitesi  
  #1  
Alt 25.Temmuz.2019, 20:28
Solomon Solomon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
 
Üyelik tarihi: 31.Ocak.2019
Mesajlar: 246
Standart Bir gecede üç grup

....Tren istasyonu içine screeched gibi, onunla su ince bir sprey taşıyan, Jacko ters ve o sormak için hiçbir konumda oldu.

Her taşımayı şöyle araştırdı geçtiler. Herhangi bir istenmeyen olmadan birini arıyordu. Trenlerle norm olduğu gibi, önden arkaya doğru taşıma başına yolcu sayısını grafikle çizerseniz güzel bir çan eğrisi çizebilirsiniz. İronik olarak, orada güvenli bir şekilde yürümek için 'güvenlik bölgesi' olarak belirlenmiş olan taşıyıcıdan çok uzaktı ve mavi ve gümüş raylı araba durmaya yavaşladıkça, son kapı o yöneldi içinde.

Can sıkıcı ve gergin bir gecikmeden sonra, kapılar Star Trek eski bir bölümünde olduğu gibi açıldı. Trenin üst düzeyine çünkü bir kirli eski görebiliyordu aşağıda merdivenlere yöneldi o kahverengi bir torbaya sarılmış bir şişeden bir yudum alarak adam. Taşıyıcının üst katında sadece üç kişi daha vardı. Bir genç çift,arabanın diğer ucunda, yakalandı bir ateşli kucaklama ve Asya gent, başını pencereye karşı, hızlı uykuda.

Sharon, onu merdivenlere geri getirme fikrinden hoşlanmadı, bu yüzden çantalarını son koltuğa attı ve oturdu genç çiftin önünde parasız kalmalarını izlemek için aşağı indi. Onlar sadece gençler vardı ama onlar anlık olarak ayrıldı olarak ağızları arasında asılı tükürük miktarı bakılırsa, suları iyi ve gerçekten akıyordu.

Sharon lisedeyken Ken Humphreys ile yaptığı ilk pash hakkında hatırlattı. Ebeveyninin odasında Paul Rodgers bekaretini kaybetmeyi hatırladı bir hafta sonu gittiklerinde ve sahibi ve yeri hatırlayamadığı bir evde bir partiden sonra Bruce'un cum adlı bir adamı yutmayı hatırladıklarında.

Yaklaşık beş dakika sonra, genç kız Sharon onları izlediğini fark ve o hayrete delikanlı hızla uzağa çekti. O yüzünde bir 'ne lanet' bakışla ona bakarken, o da onlar hayır olduğunu fark geldi daha uzun yalnız. Açık bir utanç havasıyla geri döndü. Sharon sadece rahatsızlıklarına kıkırdayabilir ve onları tamamen çıplak ve sert bir şekilde hayal edebilir.

Ama hızlı gibi bunu düşündü, yakında tack'i değiştirdi ve adını nasıl bildikleri konusunda karmaşık bir konuda konuşmaya başladı?

Bara girdiği andan itibaren çantasını her zaman yanında taşıyordu. Tuvalete taşıdı ve tekrar dışarı çıktı ve gözden uzak olduğunu düşünebileceği tek zaman, iş ile ilgilendiği zamandı.

O zaman veriyor anına biliyordu shagging, ama orgazm suları dopamin zengin sel olmadan onu tamamen dikkatini dağıtmak için, o topa genellikle.

Çantanın ucuz şarap gibi boşaltıldığını fark etmedi yere, ama ne zaman baktılar?

Yansıması üzerine o bir koca söz ve onun adını biliyordu sadece Jacko olduğunu fark etti. Belki de yoluna çıktıktan sonra bir göz attı o.

Emin olduğu tek şey, bir zaman geçirmesiydi ve bir dahaki sefere şehre geldiğinde, daha fazla bilgi için geri dönecekti. Ve sonra suçluluk, bir kez daha, tekmeledi. Kırdığını bir sert ve hızlı kural. Diğerinin rızası olmadan evlilik dışı faaliyetler yok.

Ama vermiş miydi? "Bakalım alabilecek misin."o olur" dedi. Bu izin yeterli miydi? Marcus'u aramaya ve ona ne olduğunu bildirmeye karar verdi eve gelmeden önce olmuştu.

Bir bakışta onun mobil ekranına rağmen ve o koltuğuna aşağı yığılmış. 'Sadece acil aramalar' dedi. Bir bulmaya çalışırken evrensel eylem istihdam sinyal, telefonu yavaşça onun önünde hareket ettiriyor ve yaklaşık 90 km/S'de Seyahat etmesine rağmen, birkaç bar görünene kadar bekledi. İki yeşil çizgi ortaya çıktığında hızla bastı yeşil telefon simgesi ve telefonu endişeyle kulağına tuttu.

Sessizliğe inmeden önce iki kez çaldı. "İşe yaramaz şey" ekranına geri baktı, nefesinin altında dedi.

O gerçekten çok fazla seçeneğim yoktu, ancak tüm tünellerden ve dağlardan ve dış banliyölerden çıkana kadar beklemek için, iyi bir resepsiyona güvenmeden önce. Kendini otuz verdi bundan birkaç dakika önce olacaktı. Telefonun iyi olduğu tek şey bir kronometre idi. İstasyonda geri dönmeden önce kırk dakikası vardı ve sonra beş için arabasına girdi eve dakika yolculuğu. Bildiği tek şey, grubun ona bakması için zamanında Eve dönme şansı olmamasıydı.

Yanıp sönen kırmızı ve mavi ışıklar polis, yangın görünce onu deli Tugay ve devlet acil servisi talihsiz bir piçin arabasından düşmüş bir ağacı temizliyorlar. Bu hava bok gibi. Kendi kendine düşündü.

Tren yavaşladı ve genç çift zıpladı onların koltuğundan yukarı ve merdivenlerden aşağı hızla başlı. Genç kız sharon'a baktı ve ona bilerek göz kırptı. Kız, kısa bir çiçek etek ve bir atlet başka bir şey giymiş top, gülümsedi.

İstasyonda genç çift, anlık olarak sarhoş olan ve oldukça komik bir şekilde rüzgarla geriye doğru üflenen sarhoş tarafından takip edildi. Hiç kimse trende zıpladı yani tüm bu oldu sol Sharon ve uyuyan bir adamdı.

O onu kedi etrafında onu önceki kaçamak cloying yapışkanlık hissediyordu ve o bir göz atmak için eteğini kaldırdı. Dudakları hala güçten kırmızıydı sikikleri o sadece vardı ve o eski külot kazmak ve onları geri kayma önce o temizlemek karar verdi.

Daggy eski Çay Havlu pisliği temizlemek için bir araç olarak mükemmeldi. Olmamış hiç kullanılmış ve muhtemelen kendi kıyafetlerinden daha temizdi. Yumuşak bez onu twat karşı iyi hissettim ve o kadar temiz kabul edilebilir ne daha uzun süre ovuşturdu. O şimdi oldu mastürbasyon dünyasına girmek ve pamuk parmaklarına yol verdiğinde, çizgiyi aştığını biliyordu. Kafasının pencerelere karşı sıçradığı gibi Asyalı beyefendiyi izledi ve bir konserden sonra bir Tonga fedai ile ilk ırklar arası fuck hatırladı. Hiçbir işe yaramıyordu. Yaklaşık bir dakika içinde her şey bitti ve tüm büyük dövmeli boofhead yapabilirdi whimper, özür dilerim ve devam ettirmek. Onun gerçek doğası onun dış yüzü gibi bir şey değildi. Aslında çok huzurlu bir adamdı.

Zihninin çeşitli ırkların zihinsel envanterine girmesine izin verirken ve yatakta zevk, tablolar,, eksik ne var duvara kadar gitti adamların milletten doğrultuda kararlılıkla yürüttüğü bacaklarının üzerinde elbisesi etek Yukarı kaldırdı ve bacaklarını aç bırakılıyordu. Serin hava parmaklarını yukarı ve aşağı onun ihale boyunca takip olarak tren bölmesi onu kedi karşı iyi hissettim, yakut labia tinged. Gözlerini kapattı ve Marcus'u orada hayal etti, ona zar zor dokundu o alay ile onu deli sürdü olarak onun dil, ışık gibi hava yalıyor ve öpücükler. Daha da iyisi, Marcus bir bıyıklı, sert ama esnek kıllar onu çalışırken narin nethers boyunca gıdıklıyor ağzıyla orgazm doğru (Oh Tanrım, onu tıraş etmemesini nasıl yalvardı, piç). Onun fantezi içine derin battı gibi onun içinde bir orgazm bina hissetti barda, ikinci bir şans için dönüyor. Tam olarak işlemeye karar verdi ve endeksi ve orta parmakları diğer elinden kendi içinde kaydırdı.

"Ahhhh," bir yerden bir ses soluk soluğa yak.

Bir başlangıç ile gözlerini açtı. Onun üzerinde duran aşağı birkaç satır Asya gent oldu. Gözlükleri çarpık ve saçları pencereye karşı uykusundan mussed, ama en görünüşünün gözle görülür yönü, büyük, dişlek bir gülümseme ile ona bakarken yavaşça okşayan elinde olan kini idi. Gözleri biraz korkmuş görünüyordu, yarısı bekliyormuş gibi onu bir **** düdük çekin ve üfleme başlamak için. Ama tekrar gülümsedi.

Cesaretlendirdi, yüzünden kedi yüzüne bakarken okşamasını ikiye katladı. Onun bariz takdir onun aracılığıyla uyarılma dalgası gönderdi, bu yüzden ona kalça tam bir görünüm vererek, daha da yüksek onu elbise Yukarı çekmek için durakladı. Bir kadın için iyi kalça kırk çeviriyorlardı gösterinin tadını çıkar.

"Mmm," anı korumak için okşamasını yavaşlattığı için inledi. O aşağı tırmanmaya ve ona lanet bir davet için umuyordum biliyordu, ama o zaten biraz ahlaki hissediyordu bardaki her şey için çok tehlikeli. Bu, dokunmadıkları sürece sayılmaz, karar verdi.

"Shhh," dedi konuşmak için ağzını açtığında. Konuşmaya ihtiyacı yoktu ve anı mahvediyorum. Bu doruğa ihtiyacı vardı. Hak lanet ederdi. O bir gülümseme ile başını salladı ve onun dikmek üzerinde çalışmaya geri döndü. Onun zaten şaşkın gözleri daha da şaşı ve hemen düşündü eski Buharlar mastürbasyon marşı "Japonca çevirme". Kötü şanstı. Başını sıkışmış ve şimdi aklını bu şarkının nakaratı kilitli bir şarkı almak gibi kötü bir alışkanlığı vardı. Sanki bir muazzam barikat, umduğu orgazm yoluna düştü. Gerçekten öyle sanırım Japon dönüyorum sanırım Japon dönüyorum ...tekrar tekrar. Lanet olsun.

"Ahhh..."dedi ki yoğunluklu. Gözleri hakkında flitting başladı, onun yük yatırmak için bir yere arıyor. Umarım çay havlusuna baktı, ama Sharon'un daha iyi bir fikri vardı. Ağzını açtı ve eğildi ileri.

"Burada ne yapıyoruz?"yeni arkadaşının arkasında bir yerden bir ses söyledi.

Asyalı adam alarma geri atladı ve Sharon bakan koltukta onun buzağı arkasını yakaladı, ona neden geriye doğru devirmek ve bir çift eğlendirilmiş görünümlü transit polislerin ayaklarına inmek. Sharon hızla onu hem aşağı çekti. "Bilmiyorum dostum, ama yasal olmadığından eminim," polisler. Genç bir adamdı ayak parmağıyla ayaklarına yatan Asyalı dürttü. "Sen doğru memur Barnaby, bu hiç yasal değil," dedi eğlence olmadan. Genç polis, Barnaby, eğildi ve Asyalı kim baktı hızla pantolonunun içine geri penisini şeyler çalışıyordu. "Tamam pirinç keki, aletini Kaldır ve siktir git buradan" dedi. Orta yaşlı bir adam için şaşırtıcı hız ile o yukarı ve atlama oldu ön merdivenlerden aşağı bir seferde üç. Genç polis onu kaçmak izlemek için pivoted rağmen, eşi Sharon kilitli gözleri tutulur.

Sharon genellikle zorluk çekmeden polislerle ilgilenebilir. Oldu bir iyi görünümlü kadın ve gözlerin küçük bir vuruş ve biraz dudak nazik bir uyarı ile en zorluklar onu alabilir, ama kıvırcık saçları hala ıslak ve sıska, makyajını çoktan gitmiş ve onun elbise buruşuk ve bardan belirgin şekilde kirlenmiş. Ama yine de, bazı çocuklar dağınık bir kızı severdi. Biraz çekicilik denemeye değerdi. "I... Çok üzgünüm memur Bey."

"Bu tür şeyleri alışkanlık haline getirin hanımefendi?" esmer polis sordu.

"Hayır. Hiç de değil, " dedi, gözlerinin içine bakarak ve bir kıvılcım görünce... birşey. "Eh, zaten trenlerde değil... dürüst olmak gerekirse."

İki polis döndü birbirlerine ve gülümsedi. Memur Barnaby ona döndü. "Adınız nedir hanımefendi?"Sharon onlara söyledi ve bazı şüpheleri doğrulanmış gibi birbirlerine tekrar baktılar.

"Ben sorun?"bir yavru kedi mırıltısı ile sordu. Bu polislere geldiğine inanamadı, ama zavallı Asyalı beyefendi ile çözülmemiş karşılaşmasından achingly azgındı. Riske ediyordu eğer bu durum misplayed eğer o hapiste kırkıncı doğum günü harcama, ama genellikle insanları okuma konusunda çok iyi olduğunu ve bu iki hasat için olgunlaşmış gibiydi.

"Olmak ister misin?"sorulan esmer polis. Sharon etiketine baktı. Adı Collins oldu.

"İyi... Biraz geçici bir sorun zaman geçirebilir memur Collins, " dedi ve başını oynak gibi eğdi köpek yavrusu.

Collins," bunu söyleyebileceğini düşündük " dedi. Bir telefon tuttu, ona işaret etti ve bir düğmeye bastı. "Lütfen ayağa kalkın hanımefendi."

Sharon emrini yerine getirdi. "Attın sen benim resim?"diye sordu.

"Yeni politika hanımefendi," dedi kuru bir sesle. Barnaby ancak ona bakarken ilk handjob almak için aptal bir k** gibi gülümsüyordu. Onu aşağı götürdüler arka kontrol odasının dışındaki alana arka merdivenler. Tren bir köşeye sıkışmış sürüş için kontrolleri içeren oyuk ile mülayim küçük bir oda oldu. Mühendis sadece onun terminus ulaştığında bir ucundan diğerine geçiş, ama şimdi Sharon ve onun iki esir hariç boştu.

"Onu aramalı mıyız?"bir sırıtış ile Barnaby sordu.

"Bir başlangıç için," Collins dedi.

"Muhtemelen beni de dizginlemelisin. Ben çift kişilik bir casusum ve vücudum ölümcül bir silahtır, " dedi Sharon, düşük baştan çıkarıcı bir sesle bir gülümseme ile.

Collins ve Barnaby her baktı Diğer ve her kemerli ve kaş. Collins geceliğini geri çekti ve Barnaby cebinden bir avuç fermuarlı kravat çekti.

"Elbiseyi çıkarın hanımefendi," dedi Collins, geceliğini altına daldırırken onu hem ve kıçını bir göz için kaldırdı. Barnaby yaklaştı, bu yüzden onun üzerine yükseldi. Neredeyse iki metre boyundaydı.

Sharon'un kalbi yarışıyordu. Gençken fantezileri vardı yabancı bir trende yakalanan bir casus olmak sahip olduğu cinsel ihtiyaçları yerine getirdi. Ama kendini bir girlhood fantezi içine plopped bulma onu genç ve randy hissettirdi. Doğru, ikinci kez Marcus ile anlaşmasını ihlal ediyordu bugün, ama bu uzun tutulan bir fantezi oldu bu ve bununla da yapmazdı. En azından, elbisesinden sıyrılırken kendini böyle söyledi.

Barnaby Collins durdu gibi birlikte arkasından bileklerini kirpik onun büküm bağları kullanılır ondan önce ve yavaşça batonunun ucunu vücudunun konturlarına kadar sürükledi. Onun rolünü iyi oynadı, ona demir serinlik ile bakarken kaşlarını birlikte ördü ve rol yaptı korkulu.

Bununla birlikte, tomurcuklanan fantezisi hoparlör hayata girdiğinde kesildi ve bir ses bir sonraki istasyonu açıkladı. Çocuklar çok canlandı. "Sence Morris zamanında başardı mı?" soruyordu Barnaby'den Collins'e.

"Git bir bak dostum," dedi Collins. Barnaby başını salladı ve isteksizce odayı terk, sürece o ve neredeyse çerçeveye çalışan olarak Sharon gözlerini tutarak kapılı.

"Morris kim?"sharon'a sordu.

Collins," soruları soracağım, mahkum " dedi Collins, truncheon'un sonunu hala derisinde sürüklerken onun etrafında adım attı. Işık basıncı Sert Cisim vücudunun her yerinde tüyler ürpertici bir ürün çıkardı. Şimdi onun arkasında, göğsünü kaplamak ve meme ucunu sıkıştırmak için sol eliyle uzandı. O choked geri bir groan arasında zevk olarak o büktü.

"Lütfen... dur, " diye unconvincingly söyledi.

Collins'in dişleri omzundan boynunun ensesine kadar uzanırken, truncheon nefes borusuna karşı bastırmak için hareket etti. Ona izin verdi kafa, onu şefkatten daha sert ısırırken geri düşer, ancak acı çekmekten daha hafiftir. Onun bağlı elleriyle onun horoz pantolonunun içinde sert gidiyor hissediyordu.

"Collins'i beklemeni istedim," dedi bir ses düşük ama kadınsı.

Sharon başka bir polise baktı yağmur panço ve yan attı. Saçları kısa ve siyahtı ve üniformasının üzerindeki etiket Morris olarak adını doğruladı.

"Üzgünüm," dedi Collins cezalandırılmış bir öğrenci gibi. "Değil mi bilmek istiyorum bu hava ile yapın."

"Bu bokun içinde on lanet k's sürmek için yirmi kanlı dakika sürdü," hava, odadaki birinin hatası gibi tükürdü. Sharon'a onunla işaret etti chin, " bu beni aradığın tart mı?"

Barnaby," onu üst katta bir Japon'u emerken yakaladık " dedi. Bu aslında doğru değildi, ama Sharon kaymasına izin verdi. Daha çok endişeliydi. neler olup bittiğiyle. Özellikle bu polislerin yirmi dakika önce şiddetli görünümlü kadını, sadece beş ya da on dakika önce yakaladıklarında nasıl aradıklarının tuhaf detayı. Ama nedense kadının soğuk buzlu gözleri onu sormasını engelledi.

"Çocuklar henüz onu aradınız mı?"

Barnaby ve Collins ikisi de hayır dedi. Morris Collins' truncheon için elini uzattı ve Sharon'un arkasından geri adım attı. Sharon onu kedi doğru onu tayt ve yukarı arasında slayt hissettim. Onun eti atladı ve hissi de seğirdi. "Bacaklarını aç," morris'i uzun süre kazarken talep etti Sharon'un sol yanağına tırnaklar. Sharon itaatkar uyulması. "Eğil," diye emretti. Yine, Sharon uyulması.

Memur Morris truncheon yukarı ve aşağı uzun uzunluğu sürgülü başladı vulvası, hassas dudakları boyunca sert bir baskı ile bastırarak, nemlendirme yarığı boyunca ileri geri sarstı. Sert, siyah şaftın yüzeyi giderek onunla ıslandı bol meyve suları. İki erkek subay onun önünde dolaştı. Onun konumundan yüzlerini göremedi, sadece göz hizasında onun önünde konumlandırılmış kasıkları. Ona sürpriz olmadı ellerinin sineklerine gittiğini ve pantolonlarını açmaya başladığını görünce.

"Avustralya'nın transit sistemini bir hale getiren azgın swingers'ı takdir etmediğimizi öğrenmek zorunda kalacaksınız pis seks kulübü, " Morris dedi. O truncheon açısını değiştirdi ve Sharon şimdi ıslak pislik damlayan maw hafifçe itti. Daha fazla Önsöz olmadan o içinde truncheon kaydırdı, Sharon'un kaba penetrasyonunun lezzetli bir şekilde yanlış hissi ile ayaklarının topları üzerinde yükselmesine ve yükselmesine neden oluyor. Morris baton verirken hareket ve dışarı bir firma ile onu ihlal başladı her istila ile hafif bir bükülme. Sharon korkunç bir zevkle inledi.

Barnaby ve Collins'in her ikisi de şimdi dışarı çıktılar. Sharon, musluklarının sahipleriyle eşleştiğini fark etti kalın, Barnaby uzun ve pembe. Onlar ovuşturarak ve yüzüne başlarını tokat başladı sessiz, yalvaran hareket ve Collins ona ilk dönüş aldı olarak Haz içini çekti. İleri geri hareket sopası ile onu içeri sokmak salladı gibi Collins'in izin verdi hıyar, dalgalanan, alay eden dilinin uzunluğu boyunca ağzına girip çıkar.

Collins yanı kalın teller dudaklarından geri ıslak onun için gerilmiş gibi "Vay be, iyiymiş" üfledi , titreyen horoz.

"Gimmie a Go mate," diye yalvardı Barnaby. Collins, Barnaby'nin surat asmış dudakları arasında kaymasına izin vermek için taşındı.

Sharon gözlerini kapattı. Rüyalarında geri döndü Fransız direnişi için kurye, faşistler tarafından ve hapishaneye giderken yakalandı. Kaçmak için onu tek yolu onlar yorgunluktan u* * * * * * * * s düştü o kadar iyice hepsini tatmin oldu. Zafer İçin, yüzünü Barnaby'nin horozunun tam uzunluğuna zorlarken kendini düşündü. Uluyan yağmur ve trenin dışında kükreyen rüzgar sadece onun canlı hayal ekledi. "Kahretsin, dalga geçmiyordun, beni boğazından aşağı indiriyor," diye bağırdı Barnaby. Memur Morris, truncheon'unun açısını değiştirmişti, bu yüzden şimdi her itme ile g-noktasına çarpıyordu. Sharon başladı üzerine geri iterek bütün gün özlem duyduğu diz zayıflaması zevkinin yeni patlamasıyla titredi. Ama aniden Morris durdu. Ağzına dick olmasaydı o kanlı çığlık olurdu fikirli hayal kırıklığı.

Morris," buraya gel Mike, öne doğru ilerliyorum " dedi.

"Tabii Donna," diye yanıtladı Barnaby ve Sharon'un ağzından çekildi ve hareket etmek ve ona pozisyon almak için kedi.

Sharon Morris hızla onun pantolon kaldırmak ve o bölmenin arkasındaki yastıklı bankta oturdu Collins kucağına tırmanmaya izlerken barnaby yavaş onu becerdin. Bayan polis onun horoz karşı karşıya yerleşti ve onun gömlek unbutton ve onun sutyen açmak bozmak için uzanırken onu ters cowgirl tarzı binmek başladı. Göğüsleri karanlık, sivri meme uçları ile küçüktü. Morris Sharon'un başının arkasında onun truncheon dişli ve Sharon açgözlülükle Donna Morris' klitoris ve Collins topları alıştırma başladı nerede onlar içinde becerdin olarak onu kedi yüzünü çekmek için kullanılır yüzünün milimetresi. Donna'nın dudaklarından akan karışmış meyve sularının kokusu ve Collins'in topları boyunca Sharon'u vahşi şehvetin paroksismlerine gönderdi.

"Ben bitene kadar gelmeye cüret etme., Jimmy, " morris'i collins'in horozunda güçlü bir yoğunlukta çalışırken emretti.

"Deneyeceğim," diye düşünmediği gibi bir sesle nefes aldı. Sharon kalçalarını gyrated barnaby'nin horozuna geriye doğru, dörtlülerinin ritmi yoğunluğu arttıkça tatlı yerini vurmaya çalışıyor. Ancak, o zaman her zaman kendini doğru bir şekilde konumlandırırdı ayaklarını kaydır ya da açısını değiştir, böylece nefes nefese ve sinirli kaldı. Umutsuzca ellerini kendi klitorisini çalışabilmesi için bağlı değildi diledi. Ama sonra tekrar, o yapmadı. bu kaba kullanımın kısıtlı arzusu, ruhunun bodrumunda bir doruk noktasına ait bir zaman bombası inşa ediyordu ve nihai patlamasına binmenin heyecanıyla yaşıyordu.

Donna değildi böyle zorluklara sahip olmak. Jimmy Collins'e ıslak tokatları şimdi vahşiydi ve Sharon yorgun dilini klitorisinde tutmakta zorlanıyordu. Onu dışarıda tutmak için kendini istifa etti ve o ecstasy onu son acele yukarı ve aşağı pompalanır gibi Morris geçmiş slayt için kullanılabilir. Aniden düşük bir hırıltı ağlamak ile gergin durdu ve gitti, Sharon kalın onun dudaklarını sabit , klitoris zonklama ve terk ile emdi. Memur olarak Donna Morris Sharon sadece onun yük pompalanır gibi Collins aniden twist buck ve onun altında start hissetti gıpta edebileceği bir yoğunluk ile geldi Donna içine. Islak skrotumunu diliyle yıkamak için yüzünü düşürdü.

"Sana gelmemeni söylemiştim," diye hatırlattı Donna.

Collins meekly," sizden önce gelmemenizi söylediniz " dedi.

"Bu sadece bizim swinger sürtük burada jizz için çalışmak zorunda kalacak demektir, "diye Collins' kucağından kalkmaya kendini hazırladı olarak söyledi. Sonra onun horoz serbest kendini çekti gibi o havladı, " ye onun balçık, sürtük. Kahrolası bir damlası bile boşa deme."

Sharon açgözlülükle donna'nın kedi üzerine ağzını kenetlenmiş. Collins'in sümüksü tohum çukurunu donna'nın pisliğinin müteahhitlik duvarlarından aşağıya doğru hissetti sondalama dili. Onların seks lezzetli rütbe ve misk tadı onu izdiham libido içine kırmızı sıcak ateş sivri sürdü. Kendini özensiz yayarlar duydu, yaygın cinsel oburluk unbidden sesler olarak Donna gasp ve hum, istekli Tutsağı tarafından temizlenmiş olma hissini duyduğunda, şölen ve içe doğru kendine gülümsedi.

Sharon oral seks çılgınlık onun kendini izini kaybetti ve kendini bilekleriyle ayakta bulmaktan şaşırdı. İki erkek subay kollarını tutuyordu ve onları bir tutamak olarak tavana yatay olarak monte edilmiş bir çelik direğe bağlıyordu. Sola ve sağa bakarken Collins'in sarkık olduğunu gördü ama Barnaby hala kaya gibi sertti. Donna onun belirgin sümüksü görünümlü truncheon ile avucunu tokat önünde durdu. O tamamen şimdi çıplak ve aslında gülümsüyor.

"Sen yetenekli bir orospusun, bunu kabul edeceğim" dedi.

"Seni iki kez mi getirdi, heh? "ahmak bir gülümseme ile Barnaby dedi.

"Evet yaptı, Evet yaptı. İki kez bir satır. Sanırım özel bir şey kazandı."

Özel bir şey mi? Sharon bu sesi severdi. O barnaby onun önünde hızlandırdı ve etrafında ulaşıldığında ne olabileceğini merak ediyordu kıçını büyük ellerine tutun. O sıska bir genç adamdı, ama güçlü. Onun sert horoz onun altında serbest bobbed kadar kolayca vücudu boyunca onu çekti. Donna reached altında ona için guide o Sharon'un vücuduna Sharon bara tutundu ve genç polisin horozuna kendini indirmesine yardımcı oldu.

Katılan efor hızla onlar kaydırdı olarak vücutlarının üzerinde ter bir parlaklık yükseltmek için yeterliydi zahmetli bir şekilde birbirlerine karşı. Sharon bacaklarını genişledi, daha sonra Klitorisini memur Barnaby'nin kıvrak genç bedenine karşı itmeye çalışırken daha genişledi. Ama donna'nın onu çizmeye başladığını hissettiğinde omnipresent gece onun kıçından yarık boyunca sopa aniden onun için ne planladıklarını fark etti. Zihni bir Çift Penetrasyon düşüncesinde heyecanla heyecanlandı. Geçmişten biliyordu her iki sert çubuk da ihale iç dokularının ince filmi boyunca birbirlerine karşı kaymaya başlar başlamaz muhtemelen geleceğini deneyimleyin bazı üzücü haberlerim vardı. "Belton, sonraki durak. Bir sonraki durak Belton İstasyonu " diye açıkladı. Bok! Sharon'un durağıydı.

"Hey bu..."ışıklar söndüğünde ve tren başladığında başladı karanlık pistlerde yavaş yavaşlama.

"Ah Lanet Olsun."barnaby nefes verdi.

"Güç bitti!"Collins'e bağırdı.

"Görev bayanlar çağırır," Donna dedi ve loş kızdırma redressing bir telaş içine patlama sarı acil aydınlatma. Collins, çoğunlukla giyinmiş, tuniğini tamamen düğmeli hale getirme çabalarını iki katına çıkardı. Barnaby however began pumping bir desperate Sikme Yukarı içine Sharon içinde bir effort için almak karartma yolcu kontrolü için kaçmak zorunda kalmadan önce.

"Bırak Mike," diye bağırdı Donna.

"Neredeyse ben..."

"Bırakmak. Bu."

Mike Sharon tatminsiz horoz flop izin ve onu indirdi ayaklarının yere yerleştiği yer. Sullenly, o güverteden pantolonunu yakaladı ve onları çekti.

"Acele et," diye bağırdı Donna.

"Tanrım, yolcular gibi değil..."

Donna shut bir bakış onu.

"Hey ya ben?"Sharon ağladı.

"Sana geri dönmeliyiz," dedi memur Donna Morris, eğilip Sharon'a tam, açık ağızlı bir öpücük verdi. O açık bir geri çekti gibi aralarında arzu ve saygı bak. Sonra Donna gitti.

"Ama benim istasyonum..."o başladı, ama hala çekerken onlar trenin aşağı ileri patladı olarak onu görmezden onların üzerinde giysi. Yalnız bıraktı, Sharon sadece homurtu olabilir " Kahretsin!"canlı duygu ile.

Tavana bağlanmış, çıplak, dışarıda kükreyen fırtınanın vahşi inilti ile karanlık bir odada, zaman için genişler gibiydi anlamı olmayan nokta. Sharon'un kaygısı, böyle bir doğum gününü hak etmek için hayatta ne yaptığını merak ederken beyninin etrafında yankılandı. Bir el tutarken kesinlikle yardımcı olmadı soğuk parıldayan bıçak yavaşça etrafına ulaştı ve görüş alanına girdi.

"AGGGHHH!"

"Sakin ol," dedi kulağında derin, sessiz bir ses. "Seni özgür bırakıyorum."Bıçak Yukarı taşındı ve kolayca plastik zip bağları kesmek. Sharon ellerini bırakmasına izin verdi ve kurtarıcısına bakmak için döndüğünde boğazını ve çürük bileklerini masaj yapmaya başladı. Karşı karşıya geldiğinde ağzını açık düştü daha önce karşılaştığı orta yaşlı Asyalı yolcunun sırıtan yüzü.

"Aman. Teşekkürler," Dedi.

"Rica ederim. İyi misin?"diye sordu. Sesi derin, istikrarlı ve çok Avustralyalıydı. Ağır bir Doğu Asya aksanıyla konuştuğunu varsaydığını fark ettiğinde, düşüncesiz stereotiplemesinde kızardı.

"Evet, ben iyiyim orgazmının bir kez daha onu atlattığı için hayal kırıklığına uğradığı anlamına geliyordu, ancak kurtarıcısıyla böyle bir detayı paylaşması gerektiğini düşünmüyordu. "Benim istasyonum bir sonraki ve sadece almak istiyorum evde."

"Evet. Ben de. Belki de ara vermeliyiz."

"Ne kadar uzakta olduğunu bilmiyorum..."

"Pistte viraj yukarı doğru. Işıklar sönmeden görebiliyordum."

"Bok, o zaman buradan defolup gidelim, " diye coşkuyla kabul etti.

Kaçış partneri küçük bir LCD el feneri takılı bir Anahtarlık çıkarırken elbisesini çekti. O denetledi manuel açma mekanizmasını bulmadan ve geniş çekmeden önce birkaç saniye kapı. Raylara düştü ve sharon'un sırtına tırmanması için harekete geçti.

"Sende yok için..."

"Lütfen, ısrar ediyorum. Ama acele edelim."

Şans o karanlık trenin yan boyunca onu taşıyan başladı gibi fırtına bir sükunet vurmak olurdu. Aydınlatma yanıp söner hala çatallı genelinde Gökyüzü ve zemin hala uzak ve yakın gelen Gök gürültüsü haddeleme gümbürtü ile titredi, ama bulutlar sadece soğuk yağmur arada kalın damla tükürdü. Yakında treni geride bıraktılar ve Sharon istasyonun karanlık siluetini görebiliyordum.

"Bu çok naziksiniz" dedi. "Adın ne bu arada?"

"Phil."

"Aman."

"Neden ' Oh'."

Bir şey bekliyordum daha fazla Japon.

"Ailem Koreli idi," diye dikkatle gevşek, kaygan demiryolu balast kenarında yürürken o nefes nefese. "Lütfen bana a deme..."

İşte o zaman Phil kaymış.

Olarak Sharon kendini histerik olarak güldüğü çamurlu su birikintisinden çıkardı. Günün hayal kırıklıkları aniden komik görünüyordu ve o zaman o Marcus'un derin kıkırdayan kahkaha tahmin edildi günahlarını itiraf etti ve ona deli gecesinin hikayesini, onu götürmesi garanti edilen bir şekilde anlattı. O şimdi çamur siyah görünümlü karışımı ile bulaşmış olan ellerini kaldırdı ve demiryolu gres ve dikkatle yüzünü onun pis saçlarını fırçaladı.

Phil, kırık gözlüklerini yıldırımın düzensiz yanıp sönmesindeki hasarlarını incelemek için tuttuğu için" çok üzgünüm " dedi. Bir omuz silkme ile onları raylara attı.

"Sorun değil. Bu berbat bir gün Phil oldu. Neredeyse bir noktada çamura düşeceğim kesinlikti. Ve en azından çantam kaçırdı birikinti.""Peki devam edelim."

"Hadi edecektir. Yolun geri kalanında yürüyebilirim."

Bunu söylediği gibi tekrar yağmur yağmaya başladı. İstasyon düşen su torrent kayboldu ve oldu sadece loş görünür onlar platformu üzerine scampered ve barınak altında kesik olarak. Burası terk edilmiş ve kasaba siyahtı.

"Sizinle tanışmak çok ilginç oldu. İster miydin evime gelip bir şeyler içmek ister misin? Bir jeneratörüm var, büyük bir küvet..."

"Üzgünüm Phil, sadece şimdi eve gitmek istiyorum. Aslında evliyim. Ama bana numaranı ver. Biz her zaman yeni arkadaşlar için açık, " diye bir göz kırparak söyledi.

"Ah," Phil, sesi hayal kırıklığı kayıt söyledi. "Evet, görüyorum."

"Bekle, çok nazik ve iyi, kibirli davrandın. Belki de biz daha önce başladığımız işi bitir."

Yüzündeki geniş gülümsemeyi aydınlatan bir flaş. Eğildi ve onu kucakladı.

Onlar istasyonun kenarında karanlık, açık barınak becerdin. Yağmurlu o bir destek I-ışın karşı elleriyle eğildi ve o arkasından onu aldı olarak fırtınalar düzensiz rüzgarlar üzerinde çırpılmış oldu. O büyük bir sevgilisi değildi, ama o bir ile onu memnun etmek için memnun oldu hızlı ve kirli sevişmek. Sonuçta kurtarıcısıydı. Daha fazlasını da yapabilirdi oldu. Marcus'un anlayacağından emindi. onun pis elbisesini ayarlamak için durdu. Sonra, sihir gibi, ışıklar tekrar yanıp söndü ve kasaba tekrar ortaya çıktı. Tren doğru hareket başladı ikisi de parça aşağı baktı onları.

"Gitsek iyi olur," dedi Sharon.

Phil pantolonunun içine kendini geri sıkışmış ve hızlı bir şekilde gömleğini onun sinek ile alay fark değil, fermuarlı.

"Phil," Sharon başını salladı, " sen bir bayrak bırakarak."

"Siktir, bu bir hediye."

Phil ve Sharon haddeleme stok sırtlarını döndü ve doğru platformu aşağı başlı tren yavaş yavaş istasyona yuvarlanan oldu merdiven. Sharon, pencerelerin parladığı gardiyanları arıyordu, ama görülecek hiçbir yer yoktu. Rüzgar hafif bir gale ve onlar çıkıldı zaman bir pissant serpin yağmur yavaşladı vardı İstasyon ve yakın boş otoparka kendi yolunu yaptı.

Phil, sallanan bir sakız ağacının altında park edilmiş bir grup arabaya ulaştıklarında yürümeyi bıraktı.

"Teşekkür ederim, adınız nedir?" o denilen.

"Sharon," dedi siyah, nemli, yağlı saçlarını gözlerinden fırçalarken.

"Daha önce olanları takdir ediyorum," diye ayaklarına baktı, " karım ve ben artık seks yapmıyoruz ve ki..."

Onun beceriksizlik hızla gerçekten bir danışma oturumuna başlamak istemiyordu Sharon tarafından durduruldu.

"Bak Phil," dedi bir kartvizit için çantasından hızla fossicked. "Bence sen gerçek bir beyefendisin ve davranışlarıma rağmen saygıyla muamele görmeyi seviyorum."Ona bir kart verdi. "Sen hafta boyunca beni arayabilir ve birlikte alırsınız, benim evde, ile benim kocası, ve biz senin tartışacağız."hala ayaklarına bakıyordu," Peki, performansın."

Phil baktı ve Sharon gerçekten açıkça yüzünü göremiyordu rağmen, o sesiyle o söyleyebilirdi gülümsüyordu.

"Teşekkür ederim Sharon. Çok teşekkür ederim."

Sharon, Phil'den uzaklaşıp kırmızı Alfa'ya doğru ilerlerken" Tamam seni sonra polis edeceğim " dedi.

DEVAM ETMEK İÇİN-SHARON EVE DÖNER.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
bir, gecede, grup

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Forum Jump


Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:21.



Tüm Haklari Saklidir inderal.Online
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
ankara escort ankara escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort adana escort escort eryaman eryaman escort